Header

Op naar jouw autorijbewijs (categorie B)

Als je autorijles volgt, ben je gebaat bij een persoonlijke benadering. Bij een instructeur die jouw ontwikkeling op de voet volgt en precies weet waar jij behoefte aan hebt. Daarom krijg je bij Rijschool Stephan altijd les van dezelfde persoon: van Stephan zelf. Zodat je niet elke keer hoeft te wennen aan een ander. Wel zo fijn! En bij mij weet je zeker dat ik er helemaal voor ga om jou in één keer te laten slagen.

Zo haal jij je theoriecertificaat

Autorijles gaat gaat om meer dan een auto kunnen bedienen. Om deel te nemen aan het verkeer, moet je inzicht hebben. Maar vooral ook de regels kennen. Rijschool Stephan stoomt je klaar voor je theorie-examen. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor de nieuwste leer- en oefenboeken en cd-roms. Heb je extra begeleiding nodig bij het leren? We staan voor je klaar.

Theorie-examen doen?

Het theorie-examen kan ik voor je aanvragen bij CBR, maar je kunt dit ook zelf doen. Je kunt dan je eigen datum en tijdstip bepalen, zodat het examen aansluit op je eigen agenda. Klik hier om je theorie-examen in te plannen bij het CBR.

Zo doe je praktijkexamen

Je beheerst de fijne kneepjes van het autorijden en bent klaar om praktijkexamen te doen. Voordat ik het examen voor je aanvraag, moet je daar toestemming voor geven. Dat kan met een machtiging. Lees hier hoe.

Meer weten over onze autorijlessen?

Pakketten en spoedopleiding

Het is maar net wat jij het prettigst vindt. Bij Rijschool Stephan zijn rijlessen per uur of meerdere uren (dagdelen) mogelijk. En heb je haast? Een spoedopleiding behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Zie ook onze voordeelpakketten.

Proefles maken?

Eerst eens uitproberen? Maak een afspraak voor een eerste proefles! We kunnen dan samen bekijken welk instapniveau en welk lespakket het beste bij jou past.

Bel naar 06-53277404 of mail mij gerust!

  Online aanmelden

  Voorletter(s):

  Voornaam:

  Achternaam:

  Adres:

  Postcode en woonplaats:

  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:

  BSN (Sofi-nummer):

  E-mailadres:

  Vragen/opmerkingen:

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Marketingpartner: Code Blauw